Om os

Velkommen hos vores synshal i København, hvor vi har ligget siden 2017.

Hos KBH Bilsyn syner vi alle køretøjer op til 3.500 kg. Det gælder blandt andet personbiler, motorcykler, trailere, campingvogne og varebiler. Når du besøger synshallen, bliver du mødt af indehaveren Omar, som står klar til at tage godt imod dig og udføre et grundigt og professionelt syn af dit køretøj.

Omar har mange års erfaring fra branchen, han er bl.a. uddannet pladesmed, også kaldet karrosseritekniker, og har en del fagrelevante certificeringer. Omar er også den ansvarshavende i hallen og er dermed kvalificeret indenfor tilsynspligt, kvalitetsstyring, ISO 9001 m.m. KBH Bilsyn udfører over 4.000 syn om året, så du er i gode hænder når du besøger vores synshal.

KBH Bilsyn tilbyder drive-in syn, men skal du være sikker på ikke at vente for længe så er det en god idé at booke tid til dit næste syn.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores synshal, hvor vi altid leverer høj service til fair priser. Har du spørgsmål du gerne vil have afklaret inden dit besøg er du mere end velkommen til at kontakte os.